Kategóriák

Vendégkönyv

9 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” című bejegyzéshez

Tisztelt Tóth Győző!

Örömmel olvastam elismerő levelét. Majd a taggyűlésen a tagtársaknak is felolvasom.

Elfogadom a kritikáját, hogy nem a könyveket kellene lemásolni. Mentségemre szóljon, hogy de ezek a részletek azokból a régi biofüzetekből valók, amelyeket már nem lehet megkapni. Mi is ezeket használjuk, mert röviden, velősen és közérthetően tartalmazzák a számunkra fontos kertészeti ismereteket.

Üdvözlettel,
Dacziné Dúzs Julianna

Kedves Kertész Barátaim! A kertbarát mozgalom népes táborában üdítő és egyben ritka színfolt vagytok a bioszemléletet valló és terjesztő közösségetekkel. Örülök, hogy ilyen is létezik. Sajnálom, hogy földrajzi értelemben messze vagyunk egymástól, szívesen mocorognék én is köztetek. Látom az eseménynaptáratokban, hogy az élet nálatok rendszeresen zajlik , amihez két feltétel szükséges. Lelkes és jó szervezők, akik hajlandók nagy mennyiségű munkát áldozni az ügy érdekében, valamint olyan csapat, aki hajlamos melléjük állni. Úgy látom nálatok mindkét feltétel adott. Ezért irigyellek benneteket.
A honlapotokról is szólok néhány szót. Összeségében a honlap a biokertészet népszerűsítését jól szolgálja. Ügyesen ráirányítja a figyelmet jó szándékú csoportotokra. Én hozzátok Major Pál munkásságán keresztül jutottam el. Aztán mintha el is vágták volna a vonalat. Az ő növényszeretete nem folytatódik a honlapon. A könyvekből szolga módra kimásolt írások helyett szívesen olvastam volna több Major Pálról. Eredményeikről és azokról a módszerekről, melyekkel elérték eredményeiket. Mert könyvekhez bárki hozzájuthat, de Major Pálok nem minden kertben teremnek. Azért említem ezt, mert ez jellemzi a mai magyar biokertész netet. Le kéne győznünk a szakmai féltékenységet, mert az nem vezet sehova. Azt javaslom, a hírek mellett, írjátok meg bátran saját életeteket, kertészeti módszereiteket is. A honlapotok inkább legyen közösségi élménytér, mint kirakat. Arról nem beszélve, hogy a hírek egy idő után elévülnek, de a jó módszerek sokáig megmaradnak, a szenvedély pedig örök és ragadós lehet.

Tisztelt Elnök Asszony!
Kérem, hogy a legközelebbi összejövetelükön említse meg, hogy üdvözletemet küldöm a társaságnak Kaposvárról és egyben mindannyiuk számára jó egészséget boldog kertészkedést kívánok a 2015-s esztendőre.

Tóth Győző

Szép napot!

A március 1-jén rendezett BioKonyha délutánon készült fényképeket, hol lehet megtekinteni?

Előre is köszönöm!

Nagyon tetszik a honlap. Egyszerű, jól áttekinthető, mégis jó a design is. Jó, hogy mindig van rajta valami aktuális, tetszenek a receptek. Csak így tovább!

Tisztelt érdeklődő vendégek!

Dacziné Dúzs julianna vagyok, az egyesület elnöke.

A Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület tagjai nevében szeretettel köszöntöm az érdeklődőket. Kívánom, hogy honlapunkon találják meg az érdeklődésüknek megfelelő témát. Amennyiben kérdésük, bírálatuk, közlendőjük esetleg ötletük van a honlappal , bio termeléssel kapcsolatban , várjuk a véleményeket.

Üdvözlettel: Dacziné

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük