Vendégkönyv

 • bekesibio:

  Tisztelt Tóth Győző!

  Örömmel olvastam elismerő levelét. Majd a taggyűlésen a tagtársaknak is felolvasom.

  Elfogadom a kritikáját, hogy nem a könyveket kellene lemásolni. Mentségemre szóljon, hogy de ezek a részletek azokból a régi biofüzetekből valók, amelyeket már nem lehet megkapni. Mi is ezeket használjuk, mert röviden, velősen és közérthetően tartalmazzák a számunkra fontos kertészeti ismereteket.

  Üdvözlettel,
  Dacziné Dúzs Julianna

 • Kedves Kertész Barátaim! A kertbarát mozgalom népes táborában üdítő és egyben ritka színfolt vagytok a bioszemléletet valló és terjesztő közösségetekkel. Örülök, hogy ilyen is létezik. Sajnálom, hogy földrajzi értelemben messze vagyunk egymástól, szívesen mocorognék én is köztetek. Látom az eseménynaptáratokban, hogy az élet nálatok rendszeresen zajlik , amihez két feltétel szükséges. Lelkes és jó szervezők, akik hajlandók nagy mennyiségű munkát áldozni az ügy érdekében, valamint olyan csapat, aki hajlamos melléjük állni. Úgy látom nálatok mindkét feltétel adott. Ezért irigyellek benneteket.
  A honlapotokról is szólok néhány szót. Összeségében a honlap a biokertészet népszerűsítését jól szolgálja. Ügyesen ráirányítja a figyelmet jó szándékú csoportotokra. Én hozzátok Major Pál munkásságán keresztül jutottam el. Aztán mintha el is vágták volna a vonalat. Az ő növényszeretete nem folytatódik a honlapon. A könyvekből szolga módra kimásolt írások helyett szívesen olvastam volna több Major Pálról. Eredményeikről és azokról a módszerekről, melyekkel elérték eredményeiket. Mert könyvekhez bárki hozzájuthat, de Major Pálok nem minden kertben teremnek. Azért említem ezt, mert ez jellemzi a mai magyar biokertész netet. Le kéne győznünk a szakmai féltékenységet, mert az nem vezet sehova. Azt javaslom, a hírek mellett, írjátok meg bátran saját életeteket, kertészeti módszereiteket is. A honlapotok inkább legyen közösségi élménytér, mint kirakat. Arról nem beszélve, hogy a hírek egy idő után elévülnek, de a jó módszerek sokáig megmaradnak, a szenvedély pedig örök és ragadós lehet.

  Tisztelt Elnök Asszony!
  Kérem, hogy a legközelebbi összejövetelükön említse meg, hogy üdvözletemet küldöm a társaságnak Kaposvárról és egyben mindannyiuk számára jó egészséget boldog kertészkedést kívánok a 2015-s esztendőre.

  Tóth Győző

 • Cs. Szandi:

  Szép napot!

  A március 1-jén rendezett BioKonyha délutánon készült fényképeket, hol lehet megtekinteni?

  Előre is köszönöm!

 • Mag Ádám:

  Önöktől lehet saját magról újravethető fűszer- és zöldségnövényeket (vetőmagot) rendelni?

 • Sz. Anikó:

  Nagyon tetszik a honlap. Egyszerű, jól áttekinthető, mégis jó a design is. Jó, hogy mindig van rajta valami aktuális, tetszenek a receptek. Csak így tovább!

 • Dacziné Julika:

  Köszönöm az elismeréseket, várom a további véleményeket. Daciné

 • Dúzs Gyula:

  Gratulálok az uj honlaphoz, sok hasznos dolgot lehet olvasni benne, amit a gyakorlatban is fellehet használni.

 • Dúzs István:

  Gratulálok az új honlaphoz, gyakran fogom nézegetni és olvasgatni.

  Dúzs István (Pistabá)

 • Dacziné Dúzs julianna:

  Tisztelt érdeklődő vendégek!

  Dacziné Dúzs julianna vagyok, az egyesület elnöke.

  A Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület tagjai nevében szeretettel köszöntöm az érdeklődőket. Kívánom, hogy honlapunkon találják meg az érdeklődésüknek megfelelő témát. Amennyiben kérdésük, bírálatuk, közlendőjük esetleg ötletük van a honlappal , bio termeléssel kapcsolatban , várjuk a véleményeket.

  Üdvözlettel: Dacziné

Itt lehet hozzászólni !

Eseményeink
2019. december
h k s c p s v
« ápr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
EMET
EMET
EMMI
EMMI
NEA